U bent hier: Assortiment>Vloeren>Tapijt

Tapijt

Ook je vloer heeft een frisse wind nodig? Denk dan eens aan de tapijtencollectie van decoHome. De mogelijkheden van tapijt zijn oneindig: van ingetogen natuurtinten tot fluorescerend geel en van hippe of klassieke patronen tot bijzondere randen. Je creëert jouw eigen unieke tapijt bij decoHome.

De voordelen van tapijt? Laat je voeten maar eens wegzakken in een luxe, hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort! Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking.

Bij decoHome vind je tapijten van verschillende kwaliteiten: van een luxe, hoge pool tot een praktische, moderne bouclé. Onze interieurspecialist neemt alle tijd om met je in gesprek te gaan over het meest geschikte tapijt. Voor welke ruimte ga je het gebruiken? Hoeveel mensen lopen er dagelijks overheen? Wat vind je zelf mooi? Allemaal vragen die bepalend zijn voor de keuze van een tapijt. Maar de service van decoHome houdt niet op bij het geven van advies. Onze stoffeerders zorgen er namelijk ook voor dat het tapijt perfect wordt gelegd, geheel naar jouw wens. Wist je overigens al dat het ook mogelijk is om een eigen karpet van tapijt te laten maken? En dat je hierbij zelfs de rand kunt kiezen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kost het onderhouden van tapijt niet veel tijd en moeite. Kijk bijvoorbeeld eens naar de D'imago Ecoclean varianten: oersterke tapijten die zeker tegen een stootje kunnen. Maak je onverhoopt een vlek in je tapijt? Met de juiste onderhouds- en reinigingsmiddelen verwijder je ze vaak probleemloos.

Toch liever marmoleum, vinyl of laminaat?
Marmoleum, vinyl en laminaat voelen minder zacht aan uw voeten, maar hebben een aantal speciale eigenschappen. Marmoleum is een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk natuurproduct dat in veel uni-kleuren te verkrijgen is. Ook marmoleum met een motief of een patroon heeft een plaats in onze collectie. Een andere vloersoort die erg in trek is, is laminaat. Of je nu kiest voor laminaat met een houtuitstraling of met een steenuitstraling, je vindt het in onze collectie. Bijzonder zijn ook onze laminaatsoorten met een marmeren uitstraling, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De voordelen van laminaat? Het is bijzonder praktisch in gebruik en zeer duurzaam.

Vinylvloeren bieden nog wel de meest uitgebreide keuze in motieven, kleuren en dessins. Je kunt het zo gek niet bedenken of decoHome heeft het in de collectie. Laminaat en vinyl zijn bij decoHome in diverse kwaliteiten en prijzen verkrijgbaar. Onze interieurspecialisten geven je graag advies over de meest geschikte soort voor jouw situatie. Geen zin en tijd om de vloer zelf te leggen? Ook dat is geen enkel probleem, want wij leggen het desgewenst voor u.

 • Zierikzee
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Donderdag koopavond

 • Zierikzee

  Grevelingenstraat 11
  4301 XZ Zierikzee
  Telefoon (0111) 45 11 20
  Fax (0111) 45 11 19
  E-mail verkoop@decohomezierikzee.nl

BACK TO TOP